Komentarerna?

Hellu
Idag var jag ut på Fårö. Fick gå upp tidigt och lada iPoden via datorn (GÖR INTE DET!!) inte bra för att när vi skulle åka hade jag 55% efter kanske 45 min hade jag bara 10% dåligt men det blir dåligare resultat när man laddar den på datorn... men jaja mamma hita iaf laddaren nu så att jag har ngt och göra på vägen hem. Åker hem imorn (yes yes yes) Iaf... var ute på Fårö idag najs najs. Tog en och en halvtimme att åka dit. När vi ko9m fram väntade  min faster på oss. Hon hade nyligen tagit ut husvagnen så vi sat i hennes förtält och myste för det dugga lite. Sedan gick vi en promme till staranden men kalt som fan var det... så jag doppa fötterna och sen börja det regna.. När vi kom tillbaka från stranden så skulle vi äta.. så jag lisa och faster fick åka till ica (fick åka i hennes cab ;D) Vi kom hem och spela kort och åta mat... medans som det spöregna ute jättemysigt :). Vi 5 halv 6 åkte vi hem och nu sitter jag här... nej innan matade jag lammen. En grej jag är lite fundersam över... Är jag allärgisk mot gräs?!? Fär jag har fått allergi utslag om benen?!? Aja får kolla upp det.. Alla som läser detta ska veta att jag vill ha ett seepover party NUUUUUUUU!!!! Kommer hem imorn (eller igentligen på lördag) så på söndag (kanske) vill jag ha ett slipover party hehe. Aja har inget mer att skriva nu hejdå
Publicerat: 2010-07-29 @ 22:54:02


Morrr....

Hulle bloggish (skrev jag det igår) Haha någon som har gått och blivigt senil???. Iaf... åkte inte till Fårö idag så vi gör det imorn...
Är jätteesviken på en viss person nu som tror att den är ngt och kan vara ngt bara för att den heter.... (nämner inget för då blir det bara bråk)och tro att den kan skriva som en bloggare osv osv.... Kan du inte bara sluta för det är inge kul länger... Iaf...
Min dag börja med att mamma kom och satte sig i MIN?!? säng... verdow... men lyckades somna om tur det... och när jag vakna nästa gång känndes detsom jag hade stukat handleden och benet.(tur att jag inte gjorde det... ni fattar sen) Gick och snöt mig för att kolla om ja hade stukat ngt. Får snyta mig 48/14 (24/7) som jag säger hehe. Sen gick vi in i lamm-hagen och mata lammen mysigt. Sen in och titta på tv för då är det Beverly Hills 90210.
Haha minns hur jag och Dilsah börja titta på det, vi satt och zappa mellan kanalerna och sen började bev.hills. Först trodde vi att den var skittråkigt men efter titta på ett avsnit så har man lixom fasnat... olch jag älskar det synd att jag börja titta på avsnit 3 och inte hela början... men kommer missa det imorn :( synd. Iaf sen efter det gick vi och hoppa studsmatta. Verry funny. Måste bränt lite fett hehe. SEn til tv igen missa tråkigt nog Simpsons och Family Guy... synd gillar verkligen dom programen hehe men vi var hos pappas faster och fika lite.. sen åkte vi hem och nu sitter jag här ska snart se 2½ sedan scrubs. Anna =komedi. Ngt som var lite rol.igt5 var att n är jag cheka paows blogg så på hemse like or not(kallar det nu bara för att) t.ex: (kopierat)
Favoriterna
Glass: Tycker inte om glass.. Men annars piggelin! So do i(piggelinen asså)
Språk: Franska svenska AMERKANSKA ÄR DET SEXIGASTE SOM FINNS..America in my <3
Städer: Göteborg New York. New yourk hell yeah!
Sport: Gymnastik! Det jag lever på lixom
Hatgrejorna
Skolämne: Matte UTAN TVEKAN Kunde jag ha sagt det bättre?
Om hon inte typ drev eller ngt så var detta ganska likt hehe. Min iPod dog nyss så jag måste ladda den. Ha de gött nu. Bye bye like they say in amerika.




Publicerat: 2010-07-28 @ 23:05:10


Fårö... kanske ;p

Hallö maj bloggish hehe.
Imorgon så kanske, kanske vi ska åka upp till Fårö över dagen. Behöver nog det hehe. Men då blir det synd om mamma, pappa och Lisa för antingen snarkar jag med hög musik i öronenen eller så sjunger fortfarade med musik i öronen (jag.. om man nu ska kalla det sjunga :p) på som bara den vi får se ;). Har märkt att det börjag bli fattigt med smileysar så i detta inlägg kör vi på :).
Ngt jag vill ha är blogg lön... tänk vad najs och bli sponsrad och vara skit stor najs najs (Dröm vidare gullet :p).
Men jaja.... vill ni höra min dag? "NEEEEEEEEEEEEEEEJ?!?"  Inte... men... här kommer den iaf. Jag vill ju tjäna pengar till... en hemlig sak (ni får veta senare) sååå... det hela började med att jag inte kunde sova (trevligt trevligt) sen skulle jag gå upp halv sju och börja... jag vad man nu ska kalla det... iaf så åkte vi till Klinte ett par gånger... och nu är jag här (om ni undrar vrf det kanske är så många stavfel är föra att mina naglar som jag har växt GANSKA så mycket så det blir svårt att skriva)
Är det bara jag som hatar när alla bloggar man läser tar slut asså jag går efter min lista:
Dilsah - timefliies.blogg.se
Mallan - mallish.blogg.se
Hanna - elisif.blogg.se
Fidde - lodisfasoner.blogg.se
Jasse - jasminesjoberg.blogg.se
Kissie
Dessie
Paow
Isabelle
Kenza
Foki
Sen så om jag orkar (?!?) så läser jag nga randoms (intressant...NOT)
Vad gör man sen om man redan chekat facbook typ 300 000 gånger.
Aja orkar inte blogga mer nu för jag har inget att skriva och jag "kritiserar" bbara mig själv (jag vet redan att jag retard så det är lixom inget nytt :P) Aja hej då
Publicerat: 2010-07-27 @ 22:38:03


Bullshit

Haha favvo ord. Älskar verkligen att säga BULLSHIT!!
Härligt härlig men nu ska jag sova. Sleep well cykelställ :p
Snygg bild på mig som ett avslut på dena UNDERBARA dag.
Publicerat: 2010-07-25 @ 23:06:36


I´m (almoust) beautiful and dirty rich...?

Hellu. Dålig upptatering? Jag vet. Men jag ville vara soci mot Dilsah så det blev inget. Men nu har hon åkt.
Under denna vecka har jag:
Blivigt 3000 kr rikare!
Vart med Dilsah.
Tjänat ihop lite extar pengar.
Snorat... (fräääänt)
Haft ont i huvudet (om ni bara visste)
Och lite sånt.
När jag kommer hem så ska... ja ni får helt enkelt se hehe. Men ni kommer bli förvånade. Sitter och funderar vilka låtar jag ska ladda ner till min iPod och eventuelt min nya mobil! Vet nästan vilken jag ska köpa det står mellan:
W995 (samma färg)
W715 (samma färg)
Svårt svårt man jaja vatt evver.
Hostar som jag vet inte vad och har snorat som en sån där jobbig snorunge som ska ha glasss mitt i vintern hehe. Måste fått i mig förlite piggelin. (favvoglass) Men som tur är har jag iPoden med mig. Synd bara att jag inte har Wifi här...
Vädret här ( på tal om ingenting) är skit bra (i wish). Det är hela mardrömmen. Det är som som höst vädret. VA HÄNDE MED DEN SCHTEKANDE SOLEN?!? Aja hoppas den kommer snart så att jhag inte behöver blekna så hehe. Är sååå trött på vissa personer nu... så detta är till er: You and your life is just BULLSIHT. Hehe typ mit senaste ord som jag knarkar. Måste gå tror att det kommer en lista snart... bye bye
Publicerat: 2010-07-25 @ 22:43:08


JAG BLIR GALEN.....

...på alla flugor, myggor och kryp. För att inte tala om alla getingar och bromsar. Som igår (eller iförgår) så blev jag biten av en broms :( (aj aj aj). Inte kul. Och alla myggor som syrrar rund öronen så den låter nästan äckligt. Och flugorna som bara måste flyga runt ben, huvud och i ansiktet. SLUUUUTA DUMMA KRYP!!! Ja jag vet hur sjukt det ser och låter men jag va bara tvungen att skriva det.
Jaja iallafall. Imorgom fredag kommer mammi och Dilish. YAY!!! JAG SLIPPER HA TRÅKIGT!!! :D
Naaw fick nyss se att fågelns ägg har kläckts (den bor här hehe)
Jaja idag har jag inte gjort mkt. Gud vad jag länktar tills imorn men bajskorven min måste packa såå PACKA NU ;p
Har nog inget mer att skriva så hejdå
Publicerat: 2010-07-15 @ 19:56:52


Varm, Varmare, Varmast!

Hej hej! Idag har jag dött flera gånger om! Vilken värme asså snacka om att Sverige bangat ur. Vi var och bada iallafall. Tur för mig för annars så hade jag vart en stekt kyckling asså haha ;).  Jo jag tänkte på en grej. Efter som nästa alla använder Hiss eller Diss så kör jag med Najs eller Bajs. Haha det är nästan skrattretande att vara lite udda.
NAJS:

Kenza: Gud jag älskar verkligen henne och hennes blogg. Jag vet att ingen människa är perfekt. Men Kenza är fan ett undantag. Hennes liv vekar vara fullt av roliga grejor. Ja jag vet att det finns tråkigheter men tråkigheterna måste nog skippat henne :). Tänk och vara en sån stor bloggerska och verkligen våga driva med sig själv. Helt underbar.

Stränder: Tänk en varm sommar dag. Ligger på stranden med musik i öronen och glajjerna på topp. Sen när det bir för varmt så hoppar man bara i och badar en stund och sen när man är hungrig så sätter man sig på sanden och äter något gott! Perfekt ;)

USA: Har vart där 3 ggr bara, vill tillbaka. Så härligt att vara där och bara vara där. Och (nästan) alla människor är jättetrevliga där. Shopping blir mycket billigare också. Som t.ex. mina converse. Här i Sverge kostar dom ca. 700 spänn! Men i USA kostar dom bara 40 dollar (motsvarar ungfär 330 kr) Hälften så billigt! Hur najs är inte det. Men det bästa av allt är mina underbara kusiner, moster och hennes man (är som en morbror för mig). Man kan bara sitta där på deras altan/baksida och bara prata, skratta, sola, bada (fast i poolen då) grilla, lära mina kusiner svenska och ha det trevligt. Det finns bara två ord för detta. Love America!!!

Dilsah: Haha vad man ska säga. Hon är en sån vän man verkligen litar på. Do er intte als retad ed hehe eller detta (mongo-ljud) Dilsah: Säg något. Jag: Vadå? Dilsah: Öööh ööh ööh... något random. Haha. Så många hemlisar vi har tillsamans. Så många minnen hehe. Hur sjukt flummiga vi har vart/är. Så många flumm videos vi har. Vilken tur att vi hamna i samma klass. Länktar verkligen till du kommer :) Btw besök också hennes blogg HÄR.

BAJS:

Kissie-WB: Ja, det är ngt jag tycker är lite tråkigt. Jag gillar Kissie men alla Kissie-WB´s förstör det hela lite om man säger så. Det känns som om man läser något två gånger. Vet ganska många som skriver som henne.

Flugor: BLÄÄÄÄÄ!!! Hatar flugor specielt dom som surra runt öronen och i ansiktet. Små irriterande jävlar som inte kan låta bli att driva en till vansinne!!!

Flygplans resor: Ja eller.. jag älskar verkligen början och slutet på det hela. Men själva väntan i planet är riktigt kasst specielt om man sitter i ekonomi-klass. Benutrymmet suger (och stakars pappa som är två meter lång). Maten...bläää. moch motor ljudet som går en på nerverna. Innan jag dör ska jag sitta i första klass minst en gång. Go to hell ekonomi-klass!!

Publicerat: 2010-07-13 @ 00:21:24


Kommer iform :)

Yes yes. Har fått ett erbjudande (om man ska kalla det så) om att få en andra chans angående UT-trupp. Simmade jättelångt och sprang. Jag är serriöst helt slut så jag kanske bordet gå och lägga mig :P. Såg på statestiken att den växer. Anna goes happy. Haha att ni ens orkar läsa min blogg :). Jaja idag har vi iallafall inte vart hemma. Säger inte var vi var heller. Men nu ska jag dra mig tillbaka och ta och sova. Fick gå upp JÄTTETIDIGT i morse hehe aja. Puss Puss
Publicerat: 2010-07-09 @ 23:30:40


Surfar runt lite bara hihi :p

Hej hej :) Sitter med laptopen i högsta hugg och tittar på lite fina grejor på nätet. Vill beställa hem ganska mkt hehe men vi får se. I dag har jag gjort ingenting (väldigt kul) Måste hitta på något tills vi åker hem. Kan inte bara ruttna under täcket. Syrran är grymt störig, smörar för pappa och säger till mig helatiden som t.ex:
" Anna! Du måste faktist gå ut nu" eller "Anna! Pappa sa att du skulle leka med mig nu" Hur störig syrra kan man inte ha. Imorn ska vi vara hemma :( Hemma i Stockholm händer det (nästan) alltid saker för att inte tala om USA. Har nästa vänt på tiden. Men nu vill bajsungen har datorn. Jag ska lägga mig och lyssna på musik som för tillfället är min bästis här på gotland Aja hejdå
Publicerat: 2010-07-07 @ 23:00:14


Du har inte uppta.... JAG VET!

Sorry! Litte dåligt uptaterat. Men nu kör vi igen :). Sitter på... GOTLAND!!!! Har skit... tråkigt här. Ingen mobil -.- inga kompisar och när jag ringer Dilsah så hör man henne knappt. Btw.
GRATTIS DILISH 13 ÅR!!!:)

(Ignore me för det ju inte jag som ska synas eller hur:p)
Jaja när jag kommer hem då jävlar...:p.
Snacka om att jag är törstig men jag vågar inte gå ut.
Jo det där jag skrev om att jag skullr lägga ut alla bilder från USA-resan... det blir inget med det för jag fick inga bra bilder (sen dog kameran oxå-.-) och så får jag inte ta pappas för att... i don´t know.
Men iaf, när jag kommer hem så ska jag ha det kul! Man vill ju inte sitta hemma och ruttna tills skolan börjar direkt. Jag missade sleepover-grejen hos Olle. (Och det var FF!!) så jag hoppas att det blir sleepover hos ngn igen. Måste ju vara med alla kompisar innan skolan börjar för då blir det inte lika kula att vara ute. Wtf jag sitter uppe SJÄLV, har skor på mig, har inte på mig pyjamas och har inte borstat tänderna....NAJS!!!
Jag kommer aldrig att lyckas vända på tiden hehe :p Länktar till den 30 de juli guess who´s come home :). Ngn som vill göra ngt då??? Jaja måste sova känner meig lite trött även om jag kl är halv 7 på kvällen där :p.
Bye bye
Publicerat: 2010-07-07 @ 00:22:39


I´m home :(

NU är jag hemma från den två veckor långa USA-resan. Vill tillbaka. Men vi ska dit antingen nästa år eller nu i jul. Planerna är att vara med Dilish -det vill säga om jag hittar mobilen hehe. Vi ska väll chilla och snacka massa skit (not) haha. Sitter och laddar ner lite till iPoden. Juste jag har köpt en ny en Ipod touch 32GB!
Btw.. mkt shopping blev det oxå. Dock dog kameran. Aja ska gå hejdå.
Publicerat: 2010-07-01 @ 09:59:25



RSS 2.0